Open Positions


shapeline-system Shapeline Backwall picture

Shapeline is growing and are therefore looking for candidates for the following positions.


Area Sales Manager

Shapeline är ledande i utvecklingen och på marknaden för planhets- och formmätning inom den globala stål/metallindustrin. Företagets produkter och kunnande skapar idag stora värden för flera av de ledande stål och aluminiumföretagen i världen; – t ex Baosteel, Nippon Steel, ArcelorMittal, Tata Steel, Novelis och svenska SSAB. Sedan starten år 1999 i Linköping har Shapeline sålt mer än 80 system till kunder i 14 länder på 4 kontinenter.

Som Area Sales Manager hos Shapeline får Du möjligheten att arbeta i en engagerad, driven organisation, med ledande produkter, och i ett företag under stark utveckling. Ditt arbete kommer att präglas av frihet under ansvar och du kommer aktivt att påverka Shapelines framtid.

Du kommer ha helhetsansvar för marknadsföring och försäljning inom ett tilldelat geografiskt område. Våra kunder finns i hela världen, framförallt i till Nordeuropa, Nordamerikan och Asien. Vilket område som blir ditt ansvar kan vi anpassa efter din erfarenhet och kunskap.

Du kommer att arbeta med dels indirekt försäljning via distributörer/agenter, dels direkt försäljning mot kund. Arbetet kan också komma att innefatta etablering distributörer/agenter och uppbyggnad av servicecenters. Ansvaret omfattar även att aktivt bidra till att bygga Shapelines varumärke genom marknadsföring, konferenser/mässor etc.

Vi söker dig som utmanas av att arbeta med försäljning av komplexa projekt/system till tung processindustri på ledningsnivå, till kunder på en internationell marknad.  Eftersom arbetet är mycket självständigt behöver du ha god teknisk förståelse för att tillgodogöra dig kundens process och kunna förklara Shapelines produkters värde.

Självklart hanterar du engelska mycket väl i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du är som person ansvarsfull med stark egen drivkraft och förmåga att bygga förtroendefulla, långsiktiga relationer. Du har god förmåga att självständigt planera ditt arbete, är strategisk, uthållig och har helhetssyn. Som Shapelines representant i världen är ett representativt och affärsmässigt uppträdande av stor vikt.

Skicka din ansökan till par.kierkegaard@shapeline.com senast 2017-01-31. Löpande urval sker.

För frågor, kontakta Marknadschef Pär Kierkegaard, 0705-49 20 13 | par.kierkegaard@shapeline.com


Utvecklare

Har du förmågan att trolla fram saker i C++? Shapeline ger nu dig chansen att arbeta med ett högfunktionellt team i en kreativ miljö. Att söka tjänsten innebär även att du söker en stimulerande omgivning och strävar efter att utvecklas inom alla områden som finns inom produktutveckling. Arbetet innefattar såväl ny-och vidareutveckling som felsökning, samt buggfixar av existerande funktionalitet. Tjänsten erbjuder förutom ovanstående ett nära arbete med marknaden och företagets kunder världen över vilket ger dig tillfället att få ett helt nytt perspektiv på produktionens värde.

Läs mer och ansök här